7. maaliskuuta 2009

Crufts 2009

Oijoi, vihdoin se toteutui; nimittäin matka Crufts -näyttelyyn Birminghamiin! Usean vuoden pähkäilyn jälkeen pakattiin Hennan kanssa matkakassit ja lähdettiin reissuun. Matka oli todella onnistunut; tuli shopattua visa pinkeäksi ja nähtyä yli 350 staffia. Pakko päästä tuonne uudelleenkin, jo pelkästään Birminghamin the Bullring- ostoskeskuksen ja kaikkien niiden kenkäkauppojen vuoksi ;) Muutama kuva Crufts -osallistujista:


Lisää kuvia tuttuun tapaan galleriassa.

2 kommenttia:

Poika kirjoitti...

Moikka. Meillä olisi tarkoitus lähteä kanssa nyt keväällä Cruftsiin, mutta olisiko sulla jotain hyviä vinkkejä joita kannattaa ottaa huomioon?
T: Luca perro
pohjanmaanpoika@gmail.com

:: Taru :: kirjoitti...

Eipä siellä niin erikoista; koiranäyttely sekin vain on, mutta toki isommassa mittakaavassa kuin meillä. Me lennettiin halpalennoilla Gatwickiin ja sieltä bussilla Birminghamiin. Hyviä edullisempia majapaikkoja löytynee jostain lähijunaradan varrelta; junalla myös pääsee kätevästi ja ruuhkia välttäen NEC -hallille. Jos koirien kanssa matkustatte, niin koirien paperit on syytä olla pilkulleen kunnossa, muutoin ei ole Britannian maaperälle asiaa. Hauskaa matkaa!