9. kesäkuuta 2009

EEJV-09

Pakattiin lauantaiaamuna 6.6. Orvillen kanssa matkakassi ja lähdettiin seikkailulle. Reitti kulki Salon näyttelyn kautta Helsinkiin ja sieltä Tallinnaan, Viron voittajanäyttelyyn. Salossa tuomaroi Ramune Kazlauskaite Liettuasta ja Orvillen sijoitus oli JUN ERI 2 seuraavanlaisella arvostelulla:

Correct size, very good proportions and bones. Very good male head. Strong back. Correct tail. Very good developed chest. Very good in movement.

Salosta jatkettiin matkaa Helsinkiin, josta nousimme illalla Tallinnan laivaan. Tallinnassa oli siis sunnuntaina 7.6. Viron voittajanäyttely ja staffit tuomaroi Georg Schogol Georgiasta. Matka sujui yli odotusten ja Orville otti potin kotiin; tuloksena junioriluokan voitto laatuarvosanalla erinomainen, junioriserti, EEJV-09 -titteli ja kelpoisuus osallistua Crufts 2010 -näyttelyyn, rotunsa paras juniori ja vielä 3. paras uros. Arvostelu on venäjäksi, jota emäntä ei valitettavasti osaa, joten sitä ei nyt toistaiseksi ole tänne laittaa. Kuviakaan ei reissulta ole, mutta pitihän sitä ruusukkeet ikuistaa:



Onnittelut vielä muille Tallinnan suomalaismenestyjille ja kiitokset maan mainiolle matkaseuralle niin Suomen puolella, kuin Virossakin! Erityiskiitos ihanalle kyläpaikalle Helsingissä :)

Ei kommentteja: