2. maaliskuuta 2012

Harrastuskuulumisia

Iineksen polvileikkauksesta on jo reilut viisi kuukautta aikaa ja hyvin on mennyt. Mitään takapakkeja ei ole tullut, lukuunottamatta yhtä ontumista, joka johtui pitkän pakkasjakson ja liikuntatauon jälkeen yhtäkkiä tehdystä reippaan puolentoista tunnin lenkistä. Oli muuten emäntäkin jumissa moisen järjettömyyden jälkeen. Ontuminen vaikutti ennemmin lihas- kuin nivelperäiseltä ja meni seuraavaan päivään mennessä ohi. Nyt kun säät ovat lauhempia, ollaan lenkkeilty tunnin powerwalk'eja iltaisin eikä mitään ontumista tai aristuksia ole ilmennyt. Välillä annan Iineksen ihan reilusti vetää Y-valjaissa koko lenkin, jotta mm. takapäähän lihakset saa tehdä enemmän töitä.


Janiksen kohtalon jälkeen päätin, että nyt on hyvä satsata enemmän näihin, mitä on jäljellä ja niinpä lähdimme Iineksen kanssa Turun Seudun Staffiharrastajien toko-kurssille. Ajattelin, että se olisi hyvä pehmeä lasku harrastusten pariin. Orvillehan treenaa Iineksen varakoirana agissa joka perjantai ja on alkanut edistyä hienosti.


Kurssi on ollut tosi mielenkiintoinen ja hyödyllinen, etenkin pitkään "neljän seinän sisällä" olleelle Iinekselle. Saa neiti tottua ajatukseen, että harrastuksissa on muitakin koiria läsnä.
Taitavia sellaisia :)


Tänään otin myös Iineksen mukaan agihallille ennen treenivuoroamme ja otettiin lyhyesti keppejä, puomia, putkea ja neljän minihypyn sarjaa. Kunhan vain fiilisteltiin ja voi mikä vire sillä on! Kepit meni 100 %:sesti oikein joka toistolla, kokeilin myös eri kulmista ja etäisyyksiltä lähettämistä. Hypyt ja putki hienosti, irtoaa entiseen tapaan tosi huolettomasti. Puomin kontaktilla hieman joutui muistuttelemaan, mutta hyvin kuitenkin hidastaa ja hakee kosketusta. Enempää en tohtinut ottaa, ettei tule ahnehdittua kerralla liikaa. Olen toiveikas, että loppukuusta saadaan fyssarilta vihreää valoa palata aktiivitreenaukseen heti huhtikuun alusta. Orvillekin oli tänään ihan supervedossa, on silläkin hyvät hetkensä :)


Olen myös luvannut Iinekselle, että jos agiin paluu onnistuu eikä takapakkeja jatkossakaan tule, ilmoitan meidät virallisiin kisoihin viimeistään syksyllä. Iines on sen ansainnut.

Ei kommentteja: