22. lokakuuta 2009

Iines on Super

Ryhmätreenit tänään ja hienoa ellei jopa loistavaa työskentelyä molemmilta. Tehtiin kaksi medi II -tason rataa, jotka pilkoin pienempiin osiin siten, että palkkaus kepeillä ja kontakteilla. Ekalla radalla Iines muisti kepit samantien niille tultaessa ja suoritti molemmilla radan suorituskerroilla kepit täydellisesti loppuun asti yhdellä käskyllä. Mieletöntä! Toisella radalla tökkäs kepeillä ensin sisäänmennessä ja sitten harppasi lopusta viimeisen välin. Ottaa pelkän keppien toistosta selkeästi painetta eikä keskity; sen sijaan pujottelee huomattavasti paremmin, jos kepeille tullaan jonkin toisen esteen, esim. putken kautta. Ilmeisesti Iines kokee kepit sen verran tylsäksi esteeksi, että tarttee niihin vauhtia edelliseltä esteeltä. Hyvä huomio ryhmän vetäjältä. Kokeillaan jatkossa tätä, eli jos toistetaan keppejä, niin aina jonkun muun esteen kautta, jotta vire säilyy.

Oma jalka- ja ohjaustyöskentely oli nyt yllättävän hyvää; ilmeisesti treeneihin kannattaa tulla ihan hemmetinmoisessa kiireessä, koska silloin näyttää sujuvan paremmin... lol. Valssaus ja takaaleikkaukset tuli tänään tosi luontevasti, samoin vastakkaisen puolen käyttö ohjauksessa, joka miulta yleensä niin helposti unohtuu.

Kontaktit otin tänään sekä kosketusalustalla että ilman, puomilla pysähtyi hienosti myös ilman. Hypylle kiertämiset oli loistavat, ehkä mun käskytys paikoin myöhässä, mutta ilmeisesti ohjaus oli vastaavasti suht kohdallaan. Miten se onkaan niin vaikeaa käskyttää, juosta ja huitoa samaan aikaan :)

Ei kommentteja: