1. toukokuuta 2012

Iloista Vappua!

Kylläpä osui ihana ilma vapuksi ja viriteltiin vihdoin grilli esiin. Paikalla oli tietysti varsin innokkaat grillausavustajat, joille tosin tällä kertaa ei palkkaa herunut.

Iines nyt reilu puoli vuotta leikkauksen jälkeen - aika kivaltahan tuo näyttää, vaikka itse sanonkin. Iines on toipunut todella hyvin ja ollaan pikkuhiljaa palailtu agin pariin. Tekisi itse mieli treenata enemmänkin, mutta koitan pitää maltin mukana ja edetä rauhassa. Tällä hetkellä meillä on menossa kuntokuuri, kun sekä emäntä että piskit pitäis saada piiskattua taas kesäkuntoon. Iines tarvitsee lihasvoimaa takaosaansa ja etenkin oikealle puolelle, koska puoltaa yhä kropan käytössä vasemmalle. Suositaan lenkkimaastoina nyt läheistä Luolavuoren pururataa, siellä reitti on vaihtelevaa ja saadaan ravattua runsaasti ylämäkiä.

Kesämiesten kesämies, oloneuvos Orville viime aikoina kunnostautunut laina-toko-koirana Hamtin ohjauksessa ja pari alkaa edistyä hienosti. Kärsivällisyyden kanssa parilla lienee suurin työ edessä, sen treenaaminen kun on itseltä jäänyt Orvillen kanssa vähemmälle. Saas nähdä millaisen työkoiran Hamti saakaan vielä kaivettua esille tuon lutusen ulkokuoren alta ;)

Ei kommentteja: