7. lokakuuta 2011

Check Up

Iineksen toipuminen on sujunut tähän mennessä todella hienosti. Haavassa ei ole ollut minkäänlaista turvotusta, vuotoa tai tulehduksen merkkejä ja Iines on käyttänyt jalkaa ihan koko ajan lähes normaalisti. Se istuu ja makaa leikatun jalan päällä ja istahtaa satunnaisesti jopa suoraan kummankin jalan päälle, tosin siirtää painon useinmiten sen jälkeen terveen jalan kankulle. Askeltaessaan emme enää osaa sanoa ontuuko se vai ei. Vaikenta onkin ollut pitää koira aisoissa; ulkona olisi menohaluja vaikka kuinka ja on täysi työ pitää koiran tahti hi-taa-na. Ollaan vahdittu Iinestä kuin haukka saalista, ettei se vaan tee mitään äkkinäisiä liikkeitä, mutta siitä huolimatta viime sunnuntaina se ehti hypätä sängylle, kun hetkeksi käänsin sille selkäni. Koti on varustettu porteilla ja Iines on nyt muuttanut kevythäkistä keittiöön, jossa on sille peti eikä huonekaluja, joille hypätä.

Antibioottikuuri loppui eilen ja tänään käytiin klinikalla poistattamassa leikkaushaavasta niitit ja näyttämässä tilannetta leikanneelle lääkärille. Tässä Iineksen niittirivistö ennen poistamista:


Ja tässä leikkaushaava tällä hetkellä:


Poistuessamme klinikalta odotushuoneessa kävi ikävä välikohtaus kun siellä vuoroaan odottanut iso musta karvainen saksanpaimenkoira ei ollut omistajallaan ollenkaan hallinnassa, vaan pääsi melkein Iineksen kimppuun ja haukkua louskutti niin, että räkä lensi pitkin seiniä. Iines tietysti hermostui pahemman kerran ja liukasteli ja suti ikävästi laattalattialla. Nyt sitten sydän kurkussa seuraillaan iltaan asti alkaako jalkaan muodostua turvotusta tai muuttaako Iines jalan käyttämistä. Kontrolliröntgeniin on vielä 4 viikkoa aikaa, jolloin nähdään ovatko kaikki palaset ja ruuvit yhä paikoillaan. Ei voi kuin toivoa, että mitään vahinkoa ei tullut.

Ei kommentteja: