12. joulukuuta 2009

NESBTC-09

Vihdoin se koitti, innolla odotettu reissu Englantiin. Lähdimme autolla matkaan Tukholmasta, Petra, Camilla ja minä sekä Orville ja Iineksen sisko Hedvig. Päämääränämme oli Newcastle, jossa pidettiin North East Staffordshire Bull Terrier Clubin Championship Show 2009. Ajoimme aluksi Skåneen, jossa vierailimme Johan&Ingela Larssonin (Holstaff) luona. Valitettavasti tästä vierailusta ei tallentunut kuvia kameraan. Skånesta matkamme jatkui lautalla Saksaan ja Saksasta Hollannin kautta laivalla Pohjois-Englantiin.

Englannissahan ajetaan vasemmalla ;)


Perillä Englannissa meitä odottivat Alan Hedges (Ramblix) ja Jackie Smart (Arnhem) sekä Orvillen sukulaiskoirat isän puolelta. Tässä on Orvillen mummo "Spice", Ch Arnhem Nice And Spicy JW, 10 vuotta.


Archien pentuesisaret eli Orvillen tädit "Fanny" (Arnhem Twice As Nice JW) ja "Flossy" (Arnhem Nice 'N Feisty).


Sekä Orvillen 11-vuotias isoisä "Brody", Ramblix Resurrectionist JW.


Seuraavana päivänä oli näyttelyn vuoro. Uroksilla oli tuomarina Eddie Williams (Jodel's) ja nartuilla Ann Goddard (Tophouse), staffeja ilmoitettu näytteille n. 170 kappaletta. Meillä oli tavoitteena napata molemmille koirille luokkasijoitukset ja siinä onnistuttiin; Hedvig oli Limit -narttujen 3. ja Orville urosten Open -luokan 4.


Alanin piti esittää Orville, mutta urosten ja narttujen luokat menivät päällekkäin ja jouduin itse kehään... jaiks! Hyvin se meni, jännittämisestäni huolimatta.


Jackielle päivä oli onnistunut, Flossy voitti narttujen CC:n. Congrats!


Näyttelyn jälkeisenä päivänä vierailimme vielä Jayne Wynrow'n luona (Jayneze), joka ystävineen vei meidät kimppalenkille koirien kanssa.


Jumalaisen kaunis Jayneze Hasta La Vista, "Spot".


Jayneze Mr Happy, "Happy".


Sitten oli aika taas suunnata kotia kohti. Reippaat reissulaiset ♥


Melkein kotona; jaloittelemassa Grännassa, Smoolannissa.


Oli kyllä kaikinpuolin upea, mielenkiintoinen reissu; tapasimme monia ihania, ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä ja hienoja koiria. Edes Pohjois-Englannin kolea talvisää ei laimentanut saamaamme lämmintä vastaanottoa. Vaikka matka oli pitkä, lähdemme varmasti vielä toistekin!

Ei kommentteja: